Bouwbedrijf - wonen.

Als bouwbedrijf ben je trots op de projecten die je hebt gerealiseerd. Toch zit het bij veel bouwbedrijven niet in het DNA om zichzelf in ‘the picture’ te zetten. Je bent immers goed in bouwen en dat spreekt zich wel door van mond tot mond. Toch werken ook aannemers inmiddels aan hun on- en offline zichtbaarheid. Mond tot mond-reclame maar dan met een veel groter bereik, hoe mooi is dat?

Fotografie - herkend worden met je vakwerk.

Want ook de bouwwereld veranderd. Professionele zichtbaarheid is meer dan alleen je bedrijfsnaam en een goed logo. Jouw bouwbedrijf mag immers ook gezien worden als expert in de bouw. Dan is het tijd voor een professionele bouwfotograaf die bekend is met de bouwwereld. Want mensen kijken voordat ze iets gaan lezen altijd eerst naar pakkende foto’s. Een aantal voorbeelden waarbij mijn foto’s vaak worden ingezet;

·        Brochures

·        Diverse stadia van de bouw (traditioneel of prefab)

·        Actuele websitefoto’s

·        Online portfolio van projecten

·        Team- of individuele fotografie van uw (bouw)team.

Sprekend beeldmateriaal werkt en versterkt! Daarnaast zijn er vaak momenten die het verdienen om in de spotlights te staan, zoals het verschil tonen van traditionele bouw van woningen en de bouw van een prefab woning. Dan kunt u vertrouwen op dé vakfotograaf voor bouwend Nederland.

Toon je expertise in alle bouwvormen, traditioneel of prefab.

Als dé fotograaf voor bouwend Nederland ben ik als geen ander bekend met de diverse invalshoeken van uw bouwproject. Met de juiste camera, belichting en waar nodig met hoogtefotografie zorg ik ervoor dat uw projecten professioneel in beeld komen. Daarbij laat ik mezelf met een open blik verrassen door gebruik te maken van precies dat unieke moment dat zorgt voor de juiste sfeer, belichting en uitstraling die past bij het doel van uw opdracht.

Henri Boer - dé bouwfotograaf voor bouwend Nederland.

Met uw doel voor ogen vind ik mijn weg op iedere bouwplaats. Ik houd niemand onnodig van het werk en herken de veiligheidsaspecten die verwacht worden op de bouw als geen ander. Dat is geen toeval, want door mijn technische achtergrond en liefde voor fotografie te combineren kan ik iedere dag met oprechte aandacht aan het werk. Binnen enkele uren verzorg ik uw fotografie op de bouwplaats, een professionele nabewerking zorgt voor de passende afbeeldingen die u van een professional mag verwachten.

Wilt u uw bedrijf of bouwprojecten in beeld brengen? Bel de bouwfotograaf  voor een afspraak, dan kom ik vrijblijvend bij u langs. 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn